Redőny-szúnyogháló szerelés javítás gyártás

                                                             Nyitva tartás H-P 7-18 ig

                                                            

                     Alumínium redőny-Műanyag redőny javítás-szerelés, szervizelés. Szúnyogháló javítás szerelés. 

 Szeretné magát kényelemben és biztonságban tudni, akkor segítünk önnek. Régi redőnyét, árnyékolástechnikáját megjavítjuk vagy új redőnyt szerelünk fel  az ön  ablakára ajtajára. Komfortosabbá teheti otthonát gyorsan és hatékonyan, télen és nyáron is, jelentős szerepet játszhat a ház és lakói érdekében. Amit mi kínálunk az a minőség kedvező áron. Széles választékban színben kínáljuk termékeinket igény szerint. Alumínium redőny szerelés javítás gyártás és műanyag redőny szerelés javítás, motoros redőny javítás szerelés  rolós és fix szúnyogháló rovarháló szerelés gyártás javítás,redőnnyel kombinált szúnyogháló. Termékeinket szakképzett szerelő szereli fel.Használja ki Ön is ezt a kedvező lehetőséget, rendelje meg a termékeink szerelését, mert most mindezt nagyon jó áron megvalósul.

                     Budapest egész területén, valamint Budapesttől számítva 15 kilométeres körzetén belül ingyenes kiszállás.                                                                     Abban az esetben ingyenes a kiszállás ha megállapodás jön létre vagy szerelés javítási feladatokat tudunk ellátni.                                                                          A feltüntetett áraink változtatásának jogát fenntartjuk                         

 Ha nem vennénk fel a telefont, kérjük, írjon nekünk Emailt PONTOS CÍMMEL ELÉRHETŐSÉGGEL és  válaszolunk a redőny-szúnyogháló javítással, szereléssel kapcsolatos kérdésre kérésre.

HÚZZA VONJA, AZTÁN HÍVJA VAGY ÍRJA

Telefonon: 06 307 840 459           Email: varhegyi.redony@gmail.com

    Budapest redőny-javítás, szúnyogháló javítás, szerelés és felújítás belvárosában az V. - VI. - VII. kerületben 

    Budapest Redőny V. VI. VII. kerület redőny szerelő javítás szúnyogháló javítás szolgáltatásaink sokaságából a belváros lakóssága, illetve belváros lakosai sem maradhatnak ki. Vállalkozásunk a belvárosban is helyt áll, legyen szó a 7. kerületről, a 6. kerületről és az 5. kerületről. Természetesen a kerületek részei is mind bele számítanak az alumínium műanyag redőny-szúnyogháló szerelés javításban, legyen szó: Belváros, Lipót város ami az V. kerület része, továbbá Terézváros ami VI. kerület és nem utolsó sorban Erzsébetváros. 

    Redőny Budapest Redőny szerelő-javítás szúnyogháló javítás, szerelés ebben a Belváros V. VI. VII. kerületben is előfordult munkák sokaságát övezi be, mivel ebben a kerületben nagyon sokan a régi fa típusú redőnyeiket szeretnék kijavítani, vagy esetlegesen lecserélni az Alumínium műanyag redőny modern változatára. A régi fa belső tokos redőnyét rolóját átalakítjuk illetve fel újítjuk

    Ebben és ezzel kapcsolatosan állunk Budapest belváros lakósságának a szolgálatában.