Redőny-szúnyogháló szerelés javítás gyártás

                                                                                          

                                                           Nyitva tartás H-P 8-17 ig 

    Telefonon: 06 30 784 04 59                                                                                                                                Email: varhegyi.redony@gmail.com

     Ha nem vennénk fel a telefont, kérem írjon nekünk Emailt pontos címmel elérhetőséggel, és pár mondatban a hibáról.

                     Alumínium redőny-Műanyag redőny javítás-szerelés, szervizelés. Szúnyogháló javítás szerelés. 

 Szeretné magát kényelemben és biztonságban tudni, akkor segítünk önnek. Régi redőnyét, árnyékolástechnikáját megjavítjuk vagy új redőnyt szerelünk fel  az ön  ablakára ajtajára. Komfortosabbá teheti otthonát gyorsan és hatékonyan, télen és nyáron is, jelentős szerepet játszhat a ház és lakói érdekében. Amit mi kínálunk az a minőség kedvező áron. Széles választékban színben kínáljuk termékeinket igény szerint. Alumínium redőny szerelés javítás gyártás és műanyag redőny szerelés javítás, motoros redőny javítás szerelés  rolós és fix szúnyogháló rovarháló szerelés gyártás javítás,redőnnyel kombinált szúnyogháló. Termékeinket szakképzett szerelő szereli fel.Használja ki Ön is ezt a kedvező lehetőséget, rendelje meg a termékeink szerelését, mert most mindezt nagyon jó áron megvalósul.

                                                     Budapest egész területén, valamint Budapest vonzáskörzetében.                                                                                                                                                         

 

  Pomáz és Budakeszi egész területén Redőny szerelő redőny-szúnyogháló javítás gyártás

  Alumínium redőny javítás, valamint a minőségi műanyag redőny javítása és gyártás Pomázon és Budakeszi teljes területén elérhető, mindezeken kívül a vállalkozásunk a redőnyszerelésben is igen jártas. Forgalmazzuk e termékek vakolható tokos változatát is, továbbá valamennyi redőny modellünk megrendelhető beépített szúnyoghálós kivitelében is. Redőnyeink kézi, illetve motoros változatban is rendelhetőek. Mindezeken felül tevékenységi körünkbe tartozik még a régi fa, alumínium vagy műanyag redőnyök redőnypalástjának cseréje is, legyen szó sérült, hibás redőnyök javításáról, és a gurtni cseréjéről.

  Redőnyök, napellenzők és szúnyoghálók sokasága. Ha árnyékolástechnikáról beszélünk, feltehetőleg az emberek többségének ez a három szerkezet jut az eszébe. Az árnyékolástechnikai berendezések kínálata a mai világban már jóval szélesebb körbe érhető el, legyen szó a külső és belső árnyékolók számos változatáról.

  Az árnyékolástechnika alapvető feladata megóvni az épületeket a téli lehűléstől, mindezeken kívül a nyári felmelegedéstől.

  Bővebben a redőnyökről itt olvashatnak.

   

  Vissza