Redőny-szúnyogháló szerelés javítás gyártás

                                                                                          

                                                           Nyitva tartás H-P 8-18 ig 

    Telefonon: 06 30 784 04 59                                                                                                                                Email: varhegyi.redony@gmail.com

                     Alumínium redőny-Műanyag redőny javítás-szerelés, szervizelés. Szúnyogháló javítás szerelés. 

 Szeretné magát kényelemben és biztonságban tudni, akkor segítünk önnek. Régi redőnyét, árnyékolástechnikáját megjavítjuk vagy új redőnyt szerelünk fel  az ön  ablakára ajtajára. Komfortosabbá teheti otthonát gyorsan és hatékonyan, télen és nyáron is, jelentős szerepet játszhat a ház és lakói érdekében. Amit mi kínálunk az a minőség kedvező áron. Széles választékban színben kínáljuk termékeinket igény szerint. Alumínium redőny szerelés javítás gyártás és műanyag redőny szerelés javítás, motoros redőny javítás szerelés  rolós és fix szúnyogháló rovarháló szerelés gyártás javítás,redőnnyel kombinált szúnyogháló. Termékeinket szakképzett szerelő szereli fel.Használja ki Ön is ezt a kedvező lehetőséget, rendelje meg a termékeink szerelését, mert most mindezt nagyon jó áron megvalósul.

                                                     Budapest egész területén, valamint Budapesttől számítva 15 kilométeres körében.                                                                                                                                                         

 Ha nem vennénk fel a telefont, kérjük, írjon nekünk Emailt PONTOS CÍMMEL ELÉRHETŐSÉGGEL és  válaszolunk a redőny-szúnyogháló javítással, szereléssel kapcsolatos kérdésre kérésre.

  Lakihegy, redőny javítás, redőny szerelés

  Korábbi cikkünkben már említést tettünk Szigetszentmiklóson történt eseményeinkről, most Lakihegy és környékénél tartunk. Lakihegy Budapesthez közeli részénél vonul végig az M0 autópálya mellett. A település utcáinak számát az ujjainkon megtudjuk számolni. Az esőzések ezen a településen eléggé érdekesen alakulnak és verik az ablakainkat, ha nem rendelkezünk alumínium redőnnyel, műanyag redőnnyel.

  Mind a két fajta redőnyt javasoljuk ezen a településen. A régi típusú faredőnyöket is. A település folyamatosan bővülget, hamarosan összekapcsolódik Leshegy lakósságával is, valamint Halásztelekkel.

  A részünkről már többször előfordult a redőny javítás, valamint a régi faredőnyök cseréje ezen a településen. A leggyakrabban a műanyag redőny szerelése, illetve a redőny javítása, amit mi ezen a településen elszoktunk végezni a megrendelőinknek.

  A redőny javítással, redőny szereléssel kapcsolatosan a hét minden napján kereshetnek minket.  

  Ha kérdése van forduljon hozzánk bátran:

  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  06/30/784/04/59

   

  Vissza