Redőny-szúnyogháló szerelés javítás gyártás

                                                                                          

                                                           Nyitva tartás H-P 8-18 ig 

    Telefonon: 06 30 784 04 59                                                                                                                                Email: varhegyi.redony@gmail.com

                     Alumínium redőny-Műanyag redőny javítás-szerelés, szervizelés. Szúnyogháló javítás szerelés. 

 Szeretné magát kényelemben és biztonságban tudni, akkor segítünk önnek. Régi redőnyét, árnyékolástechnikáját megjavítjuk vagy új redőnyt szerelünk fel  az ön  ablakára ajtajára. Komfortosabbá teheti otthonát gyorsan és hatékonyan, télen és nyáron is, jelentős szerepet játszhat a ház és lakói érdekében. Amit mi kínálunk az a minőség kedvező áron. Széles választékban színben kínáljuk termékeinket igény szerint. Alumínium redőny szerelés javítás gyártás és műanyag redőny szerelés javítás, motoros redőny javítás szerelés  rolós és fix szúnyogháló rovarháló szerelés gyártás javítás,redőnnyel kombinált szúnyogháló. Termékeinket szakképzett szerelő szereli fel.Használja ki Ön is ezt a kedvező lehetőséget, rendelje meg a termékeink szerelését, mert most mindezt nagyon jó áron megvalósul.

                                                     Budapest egész területén, valamint Budapesttől számítva 15 kilométeres körében.                                                                                                                                                         

 Ha nem vennénk fel a telefont, kérjük, írjon nekünk Emailt PONTOS CÍMMEL ELÉRHETŐSÉGGEL és  válaszolunk a redőny-szúnyogháló javítással, szereléssel kapcsolatos kérdésre kérésre.

  Redőny szerelés, redőny javítás ősszel is

  Az októberi hónap vége felé, az időjárásunk igencsak megerősödött. Ne feledjék, mi gyorsan és precízen végezzük el a redőny javítási, redőny szerelési munkálatokat. A redőny szerelésben, redőny javításban a tapasztalatainkat több év munkája alapján szereztük meg.

  A munkálatainkba igen gyorsan érünk oda, hogyha a munkáink elvégzését Budafok-Tétény (XXII.kerület), XX.kerületben Gubacs és Pacsirtatelepen, Kispesten (XIX.kerület) és Pestszentimrén, Pestszentlőrincen a XVIII. kerület területére. A redőnyök szerelését is gyorsan szoktuk elvégezni a felmérés után, a redőny javítási munkálatokat a hiba megtalálása után.

  Ha kérdése van forduljon hozzánk bátran:

  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  06/30/784/04/59

  Vissza