Redőny-szúnyogháló szerelés javítás gyártás

                                                                                          

                                                           Nyitva tartás H-P 8-18 ig 

    Telefonon: 06 30 784 04 59                                                                                                                                Email: varhegyi.redony@gmail.com

                     Alumínium redőny-Műanyag redőny javítás-szerelés, szervizelés. Szúnyogháló javítás szerelés. 

 Szeretné magát kényelemben és biztonságban tudni, akkor segítünk önnek. Régi redőnyét, árnyékolástechnikáját megjavítjuk vagy új redőnyt szerelünk fel  az ön  ablakára ajtajára. Komfortosabbá teheti otthonát gyorsan és hatékonyan, télen és nyáron is, jelentős szerepet játszhat a ház és lakói érdekében. Amit mi kínálunk az a minőség kedvező áron. Széles választékban színben kínáljuk termékeinket igény szerint. Alumínium redőny szerelés javítás gyártás és műanyag redőny szerelés javítás, motoros redőny javítás szerelés  rolós és fix szúnyogháló rovarháló szerelés gyártás javítás,redőnnyel kombinált szúnyogháló. Termékeinket szakképzett szerelő szereli fel.Használja ki Ön is ezt a kedvező lehetőséget, rendelje meg a termékeink szerelését, mert most mindezt nagyon jó áron megvalósul.

                                                     Budapest egész területén, valamint Budapesttől számítva 15 kilométeres körében.                                                                                                                                                         

 Ha nem vennénk fel a telefont, kérjük, írjon nekünk Emailt PONTOS CÍMMEL ELÉRHETŐSÉGGEL és  válaszolunk a redőny-szúnyogháló javítással, szereléssel kapcsolatos kérdésre kérésre.

   Redőny gurtni, heveder, zsinór, csere, javítás redőny rovarháló (szúnyogháló) szerelés

  Rovarháló-redőny felújítás készítés heveder, zsinór gurtni, léc pótlás, automaták cseréje. Budapest I. kerületétől a XXIII., kerületig. És vonzás körzetében. Így a délelőtt vagy délután történő redőny javítás és redőny szerelés adta lehetőségeket akár az nap elvégezzük.

   

  A javítási munkák alatt legyen szó az alumínium redőnyről vagy a műanyag redőnyről a munkálatokat, pontosan és gyorsan fogjuk elvégezni.

  Nem működik a redőny? A felhúzással problémák vannak? Mi segítséget nyújtunk ezzel kapcsolatosan.

  Ne feledjék az új vagy a régi redőny megjavítása, illetve felújításában mi a segítségükre vagyunk.

  A redőny munkálatokon kívül, ismét visszatér a szúnyogháló felszerelése is. A téli és a tavasz első hónapjának 1/3-ig igen sok eső esett. Valószínűleg igen sok repülő kártevőnk lesz április hónaptól a környezetünkben. A szúnyogháló védelmet nyújt a rovaroktól.

  Így ezen szolgáltatásunkat is gyorsan végezzük el az igényeknek megfelelően, természetesen a méret is számít. Lásd.: Dupla ablak, ajtó, stb...