Redőny szúnyogháló szerelés, javítás.beépítés és szúnyogháló szerelés
HÚZZA VONJA, AZTÁN HÍVJA VAGY ÍRJA

Telefonon:

06 307 840 459

Email:

varhegyi.redony@gmail.com

Napellenző szerelés és javítás

 

A napellenző egy árnyékoló szerkezet, ami fény, másképpen a nap sugárzását is távol tartja.

 

Lakások, házak árnyékolása mellett a vendéglátó egységek is szerepelnek így az éttermek valamint a kerthelyiségek és nem utolsó sorban a szabadtéri rendezvények lassan elengedhetetlen kelléke lesz. A kényelem, komfortfokozat növelésén kívül egyre inkább az egészséges életkörülmények biztosításának is fontos eszköze a napellenző.

 

A napellenző árnyékot vet az ablakra. Technikai kialakítását illetően könyökkaros, valamint ollókaros, vagy ejtő karos szerkezetek terjedtek el. Éttermek kert helységeibe vált népszerűvé. Ennek a jellemzője a talajba betonozott, vagy esetlegesen erősen lesúlyozott talpakon álló acélkeret, amelyre kettő oldalról történő sátortető formában szerelt napellenzőkkel árnyékolnak. Ezzel a megoldással akár 10 m hosszú, valamint 6 méter széles területet lehet vele leárnyékolni. A napellenzők szerkezetének nagy részének anyaga nagyrészt, ötvözet. A főtartó profil 40 X 40 horganyzott acélprofil. Az árnyékot adó textil U.V. Stabilitással rendelkezik.

 

A motoros napellenzőket biztonsági megfontolásból szélérzékelővel látják el. Ennek szerepe a 4 - 5 méter/sec. feletti széljárás esetén a napellenzők automatikus behajtása. Ahogyan mi mondjuk motoros napellenzőket komfortosságának növelésének érdekében fényérzékelővel látjuk el. A beállított fényerő felett a napellenző automatikusan kinyílik, ennek hatására viszont automatikusan bezáródik a napellenző. Ha feltámadott az erős szél okozta sérüléseket a homlok-profikra szerelt rezgésérzékelővel is lehetséges megelőzni. A gyárilag beállított érzékelő, a beállított érték feletti mozgás esetén lezárja a méretre legyártott napellenzőt. Az épületekre szerelt árnyékolástechnikai eszközök.

 

Elérhetőség

Email: varhegyi.redony@gmail.com

Telefon: 06 30 784 04 59

Várhegyi-Redőny