Redőny szúnyogháló szerelés, javítás.beépítés és szúnyogháló szerelés

Redőny javítás-szúnyogháló szerelés javítás gyártás

Nyitva tartás H-P 8-17 ig

Telefonon:

06 30 784 04 59

Email:

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ha nem tudnánk felvenni a telefont, kérem írjon E-mailt pontos címmel elérhetőséggel, és pár mondatban a hibáról elvégzendő munkáról

Alumínium redőny-Műanyag redőny javítás-szerelés, szervizelés. Szúnyogháló javítás szerelés.

Szeretné magát kényelemben és biztonságban tudni, akkor segítünk önnek. Régi redőnyét, árnyékolástechnikáját megjavítjuk vagy új redőnyt szerelünk fel az ön ablakára ajtajára. Komfortosabbá teheti otthonát gyorsan és hatékonyan, télen és nyáron is, jelentős szerepet játszhat a ház és lakói érdekében. Amit mi kínálunk az a minőség kedvező áron. Széles választékban színben kínáljuk termékeinket igény szerint. Alumínium redőny szerelés javítás gyártás és műanyag redőny szerelés javítás, motoros redőny javítás szerelés rolós és fix szúnyogháló rovarháló szerelés gyártás javítás,redőnnyel kombinált szúnyogháló. Termékeinket szakképzett szerelő szereli fel.Használja ki Ön is ezt a kedvező lehetőséget, rendelje meg a termékeink szerelését, mert most mindezt nagyon jó áron megvalósul.

Budapest egész területén, valamint Budapest vonzáskörzetében.

Budapest I. kerület (Tabán) - redőny javítás szerelés

Redőny javítás Budapest I. kerületében (1. kerület), "Rózsadomb" műanyag alumínium redőnyök és a szúnyoghálók javítása valamint szerelése, roletták, napellenzők, minden ami redőny, minden ami szúnyogháló a redony-szervizes.hu rövid határidőn belül, pontosan és megbízhatóan végzi el a szerelő munkát.

Sok éves tapasztalattal álluk minden kedves ügyfelünk rendelkezésére, ha redőny javításra van szüksége!!! Akadozva működik, beszorult redőnye? Nem tudja leengedni, esetleg csak nagyon nehezen működik a redőnye? Mi vállaljuk minden típusú árnyékolástechnikai eszköz javítását, beszerelését, rövid határidővel nagyon kedvező áron.

Redőny szerelő,javítás, gurtnicsere akár hétvégén is, díjtalan kiszállással egybe véve!

Ha még nincs redőnye, de szeretne méretre készíttetni, mi ebben is a segítségükre vagyunk még Budapest I. kerületében is! Bármilyen típusú redőnnyel foglalkozunk a redőny javítása mellett, a beépített és külső tokos redőnytől a faredőnyig és a műanyag redőnyig! Korrekt árakon, legyen szó akár redőnyjavításról, akár új redőny készítéséről.

Hívja a 0630 784 04 59 vagy keresse fel redony-szervizes.hu oldalunkat!!!


Bővebben olvashatnak a weboldalunkon a redőny szerelésről, mindezeken kívül a redőny javításról is.

Vissza